Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Vælg billetter


 

Unikke madoplevelser i Odsherred 

Nu har du mulighed for at komme med på to helt unikke kør-selv dagsture, der tager dig med bag kulisserne hos vingårde, gårdbutikker, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse.

Med udgangspunkt i det spændende udvalg af fødevarer i Odsherred, har en række af de bedste producenter skabt to fødevareruter: Sydruten og Nordruten. Begge ruter byder på unik indsigt og viden om råvarer og produktion fortalt direkte af ildsjælene bag råvarerne - garneret med de lækreste smagsprøver.

Sydruten

 

Første stop på ruten er Sidinge Gårdbutik. Her oplever du ikke kun en gårdbutik, men også en lille produktion af delikatesser, hvor I inviteres indenfor til et unikt indblik i deres produktion af lokale fødevarer.

Turen går derfra videre til Dalsbakkegård, hvor der produceres det fineste Angus kød fra fritgående kvæg, som går ude året rundt. Her skal I en tur i marken og få indsigt i en produktion, hvor de har skarpe holdninger til og stor viden om dyrevelfærd og kødkvalitet. Derefter er der selvfølgelig mulighed for at shoppe i gårdbutikken, inden I tager videre på turen til næste stop.

Lammefjordens Spisekammer er et skatkammer af en gårdbutik med mere end 40 forskellige grøntsager - alle dyrket på Lammefjorden. Fornøj dine sanser og få skærpet din viden med fingrene helt nede i mulden på en guidet tur i Besøgsmarken

Sidste stop på ruten er Vejrhøj Vingård, som er en vinproducent i rivende udvikling. Her kommer I på tur i vinmarkerne, får indblik i vinproduktion og oplever den fantastiske natur ved Vejrhøj. Efter gåturen skal der naturligvis smages på deres dejlige vin. Husk gummistøvlerne og tøj der passer til vejret!

 

Pris: 475 DKK pr. person - prisen er inkl. frokost

Sted: Sidinge Gårdbutik, Sidingevej 39, 4560 Vig

Kontaktperson: Mogens Bentsen fra Sidinge Gårdbutik

Telefon: 59 32 82 06 / 40 72 82 06

 

 

Venue


Sidinge Gårdbutik Gårdbutikken Sidingevej 39
4560 Vig, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google