Unikke madoplevelser i Odsherred - Nordruten

Vælg billetter


 

Unikke madoplevelser i Odsherred 

Nu har du mulighed for at komme med på to helt unikke kør-selv dagsture, der tager dig med bag kulisserne hos vingårde, gårdbutikker, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse.

Med udgangspunkt i det spændende udvalg af fødevarer i Odsherred, har en række af de bedste producenter skabt to fødevareruter: Sydruten og Nordruten. Begge ruter byder på unik indsigt og viden om råvarer og produktion fortalt direkte af ildsjælene bag råvarerne - garneret med de lækreste smagsprøver.

Nordruten

I mødes på første stop hos naturguiden Jørgen Stoltz. Her fra tager Jørgen jer med på en guided vandretur, hvor der findes spiselige vilde urter. Der vil være rig mulighed for at trække på guidens store viden om, hvad Odsherreds unikke vilde natur har at byde på til spisebordet.

Med hovedet fuld af ny viden og en samling af danske urter forsætter turen til Det Vilde Køkken. Her bliver I mødt af et dejligt frokostbord, hvor I får mulighed for at smage de mange vilde urter i særdeles velsmagende tapasanretninger.

Næste stop på turen er Birkemosegård - et af Danmarks førende landbrug inden for ”rigtige grøntsager”. På Birkemosegård har de taget stilling til alt fra forbrugerens helbred, miljøet på marken om 100 år og mange andre ting, vi som moderne forbrugere burde kunne tage for givet.

Fra de dejlige råvarer går turen nu videre til Ørnberg Vin, hvor noget af Danmarks mest prisvindende vin bliver produceret. Her får I mulighed for at tage en snak om arbejdet på en vingård med teamet på vingården, smage deres vin og få spændende viden omkring dansk vinproduktion.

 

Pris: 475 DKK pr. person – prisen er inkl. frokost.

Sted: P-plads midt for Ellinge Skovvej

Kontaktperson: Anna og Jørgen fra Det Vilde Køkken

Telefon: 50 48 45 64

Venue


P-plads midt for Ellinge Skovvej Parkeringspladsen Ellinge Skovvej
4573 Højby, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google